Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 137 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 816 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1993
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Imádni fogja ezt a családi házat távol a város forgatagától ebben a nyugodt, fejlődő faluban!

Csak az irodán keresztül lehet megtekinteni az ingatlant!!

A tágas, körbe napozott családi ház hasznos alapterülete 137 m2. A fedett teraszról lépünk az előszobába, melyből az összes helyiség megközelíthető, a 3 külön bejárattal rendelkező szoba, az egy légtérben elhelyezkedő konyha és étkező, mely boltíves fallal lett elválasztva. A bejárattal szemben a fürdő és mellékhelyiség kapott helyet illetve ugyancsak az előszobából jutunk a beépített tetőtérbe ahol egy nappali és 2 hálószoba található. A szinteket beton alapú, fával borított lépcső köti össze. A ház teljes egészében alá pincézet, jelenleg a ház gépészete, kamra, garázs és műhelyrész lett kialakítva, amit az udvarról és az előszobából is megközelíthetünk.

Az ingatlan 1993-ban épült, földszint plusz tetőtér beépítéses. A teherhordó falak 40 cm-s porotherm falazó elemből készültek, hőszigetelő külső vakolattal. A födémszerkezet vasbeton elemekből födém bélés testtel, betonkoszorúval készült. A tető fedése cseréppel történt, alatta hő- és párazáró fólia, kőzetgyapot szigetelés. Az ablakok hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárók. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A 816 m2-es telek több lehetőségnek ad teret. Megálmodhatjuk az összejövetelek megrendezésére alkalmas pergolát és sütögető részt, a gyermekeknek játszó sarkot, a nyári melegben a hűsölésre egy medencét, házi kedvencünk helyét és sorolhatnám, csak a képzelet és anyagi keretünk szab határt.

A kis községben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (óvoda, általános iskola, posta, bolt, tornacsarnok, könyvtár, az egészségház komplexumban házi és gyermekorvosi, valamint a fogorvosi rendelő illetve védőnői szolgálat biztosított).

Budapest tömegközlekedéssel (busszal, közvetlen járattal vagy Vácról óránkét induló zónázó vonattal, 25 perc) és autóval (M2-es autóúton és a 2-es számú főútról) könnyedén megközelíthető.

Ne gondolkozzon sokat, hívjon most! Az ingatlant hétvégén szombat és vasárnap lehet megtekinteni. Kérem, hogy megtekintési szándékát 2 nappal előre jelezze!

Az alábbi szolgáltatásokkal segítem Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Ár

Irányár 50 millió Ft (364.96 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Happy Family Home
Név Botos Moksony Erika
Telefon +36 20 365 Mutasd
Email happyfamilyhome21@ Mutasd
alkalmi vétel